Canımı acıtıyor``Asi` dizisinin güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün, Mega Magazin`e içini döktü. Devamı için tıklayınız
Asi dizisinin Antakya`da bir havuzbaşında düzenlenen veda yemeğinde renkli görüntüler yaşandı. Dizi oyuncularının ve set ekibinin doyasıya eğlendiği gecede `Asi`nin `Neriman`ı Nur Sürer, dizide kızı `Gonca`yı oynayan Aslıhan Güner`le bol bol göbek attı.
Dizide `Demir` karakterini canlandıran Murat Yıldırım ise, dizi çekimleri boyunca İstanbul dışında yaşamak zorunda kaldığını ve evli olduğu Burçin Terzioğlu`yla çok zaman geçiremediğini söyledi. Yıldırım, `Evlendikten hemen sonra sette balayı yaptım, eşimle çok fazla vakit geçiremedim, umarım bundan sonra tatilde güzel şeyler olur` dedi.
Bir süredir dizinin görüntü yönetmeni Sami Saydan`la aşk yaşayan Tuba Büyüküstün, farklı masalarda oturduğu sevgilisiyle gece boyunca göz göze gelmemeye özen gösterdi.
Sade tek taş yüzüğüyle dikkat çeken Büyüküstün, yoğun çalışma temposundan dolayı dizi setinde bir kaç kes baygınlık geçirdiği haberlerini doğruladı. Büyüküstün, dizice canlandırdığı `Asi` karakteri gibi inatçı olduğunu söyledi.
Büyüküstün, `Güz Sancısı` filminin galasında eski sevgilisi Bülent İnal`la karşıkarşıya geldiği için galaya gölge düşürdüğü yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Büyüküstün, `Canımı acıtıyor, onun haricinde yapacak birşey yok. İnsanların kendi fikridir, kendi düşüncesidir, saygı duymak lazım. Bu konuda konuşacak çok da birşey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hiçkimse açısından orada yanlış birşey yoktu.` dedi.