Tuba - Hazal - Ahu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tuba - Hazal - Ahu

Tuba Büyüküstün | Hazal Kaya | Ahu Türkpençe

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tuba Büyüküstün Haberleri...

2 posters
YazarMesaj
*Rabişim*
Admin
*Rabişim*

Tuba Büyüküstün Haberleri... Empty
MesajKonu: Tuba Büyüküstün Haberleri...   Tuba Büyüküstün Haberleri... Icon_minitimeSalı Eyl. 29, 2009 7:47 pm

Haberler...
https://tubahazalahu.yetkin-forum.com
arzu!!

arzu!!

MesajKonu: Geri: Tuba Büyüküstün Haberleri...   Tuba Büyüküstün Haberleri... Icon_minitimeC.tesi Ekim 03, 2009 4:57 pm

Benden eski bikaç haber..

Tuba Büyüküstün`ü kızdıran haber!
Bu tarz haberlerle gündeme gelmek istemiyorum...

Büyüküstün, Katar Emiri Şeyh El Thani`nin `Ihlamurlar Altında` dizisinin fanatiği çıktığı ve dizinin tüm bölümlerini CD`ye kopyalatıp kendisine gönderildiği haberinin gerçek olmadığını söyledi.

Ayrıca Katar Emiri`nin eşinin saçlarını kendisi gibi yapması için baskı gördüğü yolundaki haberlere de tepki gösteren Büyüküstün, bu tarz konularla gündeme gelmek istemediğini ve çıkan haberlere kendisinin de çok şaşırdığını söyledi.

Ne Ürdün Prensi ne de Katar Emiri`ni tanımadığını söyleyen Büyüküstün şöyle konuştu: `Dubai`ye de dizinin tanıtımı için ekipçe gittik. Bir mücevher firması sahibi bizi çok beğendiğini söyledi ancak ne anlaşma yaptık ne de yazıldığı gibi 1.6 milyon dolar para aldım.` (Sabah)
arzu!!

arzu!!

MesajKonu: Geri: Tuba Büyüküstün Haberleri...   Tuba Büyüküstün Haberleri... Icon_minitimeC.tesi Ekim 03, 2009 4:59 pm

En çok göz rengimi soruyorlar

Asi dizisiyle şöhreti yakalayan Tuba Büyüküstün, Arap ülkelerine veya Avrupa`ya gittiği zaman sokakta insanların kendisini hemen tanıdığını ve peşinden koşturduklarını söyledi. ...

Asi dizisiyle şöhreti yakalayan Tuba Büyüküstün, Arap ülkelerine veya Avrupa`ya gittiği zaman sokakta insanların kendisini hemen tanıdığını ve peşinden koşturduklarını söyledi.

televizyongazetesi.com`un haberine göre; bir programa konuk olan Tuba Büyüküstün, insanların kendisine en çok gözlerinin rengini sorduklarını belirten güzel oyuncu, `Ben de ona cevap veremiyorum. Bilmiyorum` dedi.

Arap ülkelerine gittiği zaman sokaktaki insanların kendisini hemen tanımasına şaşırdığını anlatan Tuba Büyüküstün, `Çok fazla gitmedim ama gittiğim zaman hissettim. Anlayamadığım bir şekilde hemen tanıyorlar. Saçın açık olsa da, yüzün kapalı olsa da tanıyorlar` dedi.

Aynı manzarayla Avrupa`da da karşılaştığına değinen Büyüküstün, yürürken insanların peşinden koşturduğunu anlattı. Büyüküstün, `Bu yaz 2-3 kere yurt dışına çıktım. Paris`e gittim, İtalya`ya gittim. Orada da yürüyemedim. Orada da sürekli arkamdan gelenler, koşanlar, fotoğraf çektirmek isteyenler oldu` diye konuştu
arzu!!

arzu!!

MesajKonu: Geri: Tuba Büyüküstün Haberleri...   Tuba Büyüküstün Haberleri... Icon_minitimeC.tesi Ekim 03, 2009 5:00 pm

Canımı acıtıyor``Asi` dizisinin güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün, Mega Magazin`e içini döktü. Devamı için tıklayınız

Asi dizisinin Antakya`da bir havuzbaşında düzenlenen veda yemeğinde renkli görüntüler yaşandı. Dizi oyuncularının ve set ekibinin doyasıya eğlendiği gecede `Asi`nin `Neriman`ı Nur Sürer, dizide kızı `Gonca`yı oynayan Aslıhan Güner`le bol bol göbek attı.

Dizide `Demir` karakterini canlandıran Murat Yıldırım ise, dizi çekimleri boyunca İstanbul dışında yaşamak zorunda kaldığını ve evli olduğu Burçin Terzioğlu`yla çok zaman geçiremediğini söyledi. Yıldırım, `Evlendikten hemen sonra sette balayı yaptım, eşimle çok fazla vakit geçiremedim, umarım bundan sonra tatilde güzel şeyler olur` dedi.

Bir süredir dizinin görüntü yönetmeni Sami Saydan`la aşk yaşayan Tuba Büyüküstün, farklı masalarda oturduğu sevgilisiyle gece boyunca göz göze gelmemeye özen gösterdi.

Sade tek taş yüzüğüyle dikkat çeken Büyüküstün, yoğun çalışma temposundan dolayı dizi setinde bir kaç kes baygınlık geçirdiği haberlerini doğruladı. Büyüküstün, dizice canlandırdığı `Asi` karakteri gibi inatçı olduğunu söyledi.

Büyüküstün, `Güz Sancısı` filminin galasında eski sevgilisi Bülent İnal`la karşıkarşıya geldiği için galaya gölge düşürdüğü yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Büyüküstün, `Canımı acıtıyor, onun haricinde yapacak birşey yok. İnsanların kendi fikridir, kendi düşüncesidir, saygı duymak lazım. Bu konuda konuşacak çok da birşey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hiçkimse açısından orada yanlış birşey yoktu.` dedi.

Tuba Büyüküstün Haberleri...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tuba Büyüküstün'e Mektuplarınız
» Tuba Büyüküstün Biyografi
» Tuba Büyüküstün (Şiirleriniz)
» Tuba Büyüküstün Röportajları...
» Tuba Büyüküstün Hayran Mesajlarınız...